Banner copyright Babara Gray

Den Danske Gloster-Fancy Bog

ANMELDELSE AF DEN DANSKE GLOSTER FANCY BOG

Den Danske Gloster Fancy Bog.  af Herluf Grønlund,

Herluf Grønlund har gennem mere end 30 år, opdrættet flere forskellige slags fugle heriblandt kanariefugle. Efterhånden blev det kanariefugle der blev hans foretrukne fugl, og trods de uvante forhold for kanariefugle i Grønland, har han formået at skabe perfekte rammer for fuglene. I de senere år har han specialiseret sig i Gloster Fancy kanarien, som han har deltaget med på udstillinger i Danmark, og på specielle Gloster Fancy udstillinger i udlandet.

Den praktiske og teoretiske viden han har opnået gennem de mange års opdræt af fugle, formidler han nu gennem denne bog til læserne. Selv om bogen først og fremmest omhandler Gloster Fancy kanarien, er det langt fra kun opdrættere af denne race der kan få glæde af bogen. Bogen der henvender sig til både nye og erfarne opdrættere, gennemgår skridt for skridt alle facetter af kanariefugleopdrættets forunderlige verden. Bogen der er på 324 sider, vil blive præsenteret af Herluf Grønlund på DM udstillingen i Silkeborg.

Ronald Hvam

Bogen kan bestilles på Tlf. +45 86865246 eller på mail adresse:
 
[email protected]

The Big Gloster-Fancy Book

Skrevet den 14.03.2015

International Gloster Breeders Association IGBA reklamerer med vores engelske udgave af Den Danske Gloster Fancy bog, som på engelsk kaldes "The Big Gloster Fancy Book" i IGBA´s 1nd Edition Handbook 2015.

Skrevet i 2014

International Gloster Breeders Association IGBA reklamerer med vores engelske udgave af Den Danske Gloster Fancy bog, som på engelsk kaldes "The Big Gloster Fancy Book" i IGBA´s 2nd Edition Handbook 2014. Denne bog er på 232 sider.

Vi har sendt vores bog til 23 forskellige lande og er meget glad for den store støtte vi får fra alle Gloster-Fancy vender i hele verden.  

Bogen er oversat af Ronald Hvams datter Vicki Bundgaard. Et kæmpe arbejde hun har klaret rigtig superb!

Bogen kan bestilles på Tlf. nr. +299 560152 eller på mail adresse:

[email protected]

 

 

 

Kanariefuglen og dens Mangfoldighed

Kanariefuglen og dens Mangfoldighed, Danmarks største fagbog om kanariefugle nogen sinde! (408 sider)

Bogen kan bestilles på Tlf. +45 86865246 eller på mail adresse:
 
[email protected] 

Ny bog "Den Danske Norwich Kanariefuglebog"

Her ses Nuunu Eli Olsens og Herluf Grønlunds nye bog om opdræt af norwichkanariefugle. Danmarksmester med Norwich 2013 og 2014.

Derudover har Herluf Grønlund og Ronald Hvam sammen udgivet en ny kæmpe kanariefuglebog der hedder "KANARIEFUGLEN OG DENS MANGFOLDIGHED".

Nuunu Eli Olsens har været ansvarlig for opsætningen af bogen! Den nye kæmpe bog omhandler alle til d.d. kendte kanariefugleracer og vedrører således farve-, figur-, aktions- og sangkanariefugle.

Vi har indtil 2014 udgivet 3 bøger om kanariefugle, såsom 1 stk. engelsk gloster-fancy bog, som Ronalds dygtige datter har oversat til engelsk.

1 stk. bog der hedder "KANARIEFUGLEN OG DENS MANGFOLDIGHED"

1 stk. bog der hedder "DEN DANSKE NORWICH KANARIEFUGLEBOG"

1 stk. bog der hedder "DEN DANSKE GLOSTER-FANCY BOG"

1 stk. englesk Gloster-Fancy Kanariefuglebog oversat til engelsk af Vicki Bundgaard bogen har fået navnet, "THE BIG GLOSTER FANCY BOOK".  

Et stort arbejde Ronald, Vicki, Nuunu og Herluf håber, I alle gerne vil vil støtte så der kommer flere danske kanariefuglebøger på markedet i fremtiden.

Køb derfor vores bøger til dig selv eller som gave til fremtidige ny opdrætter! 

 

 

Bogen kan bestilles på Tlf. +45 86865246 eller på mail adresse:
 
[email protected]