Væg med nye træningsbure færdigmonteret sommer 2016.

I alt 80 ynglebure fra Italien.

Alle vores fugle bor i den ny udbyggede underetage og har således, deres helt egen "lejlighed"! I fuglestuen er der monteret både stålvask, radiator, 6 stk. flyvebure til ca. 150 gloster-fancy unger og 80 stk. ynglebure såsom 4 stk. bure til pensionerede fugle. 

Ny montage af 30 stk. ynglebure

Vi regnede ikke med, at det hele skulle blive så stort og fylde så meget i vores liv!
Dog er vi utrolig glade for, at vi er nået så langt med vores hobby!


Vi har 80 stk. celia ynglebure fra Terenziani. Alle ynglebure kan delles i 2 så vi på meget kort tid kan ændre 80 ynglebure til 160 træningsbure. Siderne på alle ynglebure i midten af systemet kan åbnes, således at alle fugle kan flyve igennem flere fuglebure på en gang!

Et utroligt godt sytem vi gerne vil anbefale. Alle ynglebure er med gitter i bunden. Alt affald falder igennem gitteret ned på en papirrulle vi trækker frem, når burene skal rengøres. Således kan vi rengøre ca. 80 fuglebure på 20-30 minutter!

Nyt rum 16 store ynglebure.

Vores indendørsvoliere er blevet fjernet i 2014 til fordel for et nyt rum med lodrette vægge, hvor vi har monteret 16 store ynglebure der lynhurtigt kan bygges om til 8 store flyvebure. 

80 fuglebure til opdræt.

Stålvask arangement med kold og varmt vand, såsom kontorstol og computer, så vi kan holde styr på fuglene. Smiler

Nye fuglebure i Engesvang

Også i Engesvang er der blevet udvidet med Cilea Terenziani fuglebure. Her ses 15 nye ynglebure hjemme hos Ronald i Danmark.

3 styk store flyvebure

Ronald har også investeret i 3 stk. store flyvebure der hurtigt kan lave om til 6 styk store ynglebure.

3 rum fyldt med fuglebure.

Vi siger mange tak for besøget og gør opmærksomt på, at mange fugle som i disse opdrætsrum, kræver meget daglig arbejde og opmærksomhed.


 

Velkommen til vores hjemmeside