Gloster-Fancy specialudstilling i Harsum 2014

19. Glosterspecialskue i Harsum / Asel

Det 19. Glosterspezialskue i Harsum / Asel fandt sted den 08.11.2014. Udstillere kan se tilbage på et vellykket arrangement. Som de første danskere nogen sinde, fik vi 4 placeringer i Harsum, en flot 3 plads, en 5 plads, en 6 plads og en 7 plads. Med 792 rapporterede Glostern af 45 udstillere, var skuet tæt på grænsen af de 800 udstillede glostere. Bemærk venligst at der er 3 sider med billeder du kan klikke dig ind på næderst på siden!

Denne gang var der også nogle nyudstillere der detog på udstillingen. Et par "gamle hænder" kunne af forskellige årsager ikke deltage. Disse vil sikker være tilstede på det 20 gloster jubilæumspecialskue i 2015.

De engelske special dommere Keith Baker, Paul Burnett og Martyn Fairfield arbejdede professionel og hurtigt og viste også menneskelig klasse. Det var for de tre helt sikkert hårdt arbejde, at finde de mange klasse og gruppe vindere, men dette klarede de tre med bravur. D

Alle 56 udstillingsklasser var belagt med udstillingsfugle. Der var 184 (23%) flighted fugle, og 608 unflighted fugle på udstillingen. Meget markant er, at de 56 klasse sejre blev vundet af 19 opdrættere. Dette viser klart at kvaliteten er fordelt over mange udstillere ikke ikke blot befinder sig hos nogle få ikoner. Det er sjovere at deltage på denne måde og bedre end vis der blot er nogle få, der vinder det hele.

Der deltog 7 nationaliteter på udstillingen: grønlændere, danskere, hollændere, polakker, belgiere, englændere,  og selvfølgelig tyskere.