1,0 Corona gruppe 72112 broget/hvid, han fra 2012

Gloster-fancy kalenderåret

Fodring, holdning og pleje i løbet af et opdrætteråret.

Jeg har igennem årene studeret en masse englesk, tysk og dansk faglitteratur om odræt af gloster-fancy kanarien. Med faglitteraturens hjælp og med min 28 års lange erfarring med opdræt af kanariefugle, har jeg sammensat en månedsplan omkring holdning, pleje og fodring af vores lille ven, gloster-fancy kanarien.

Der er selvfølgeligt frivilligt, om man vil bruge vores månedsplan eller kun dele af den til opdræt af sine egne gloster kanarier, men lige meget hvad du syntes om vores måde at gøre det på, så har vi dog haft succes med månedsplaneren for gloster-fancy opdræt.

Nedenviste månedsforløb er basseret på opvarmede og kunstig belyste rum og kan derfor ikke andvendes af opdrættere der kun opdrætter i uopvarmede rum med naturlig belysning!

Her i Grønland bliver jeg nød til, at gribe til kunstige hjælpemidler, såsom kunstig truelight belysning og opvarmede rum om vinteren.
Nogle måneder kan temperaturen falde til -35 grader og det ville vores fugle ikke kunne overleve! Derfor er vores fuglerum opvarmet fra 14 til 18 grader, hele året.

Når temperaturen pludseligt falder til -35 grader, kan vi på denne måde, holde en temperatur på
+6 til 7 grader i fuglerummet, uden at vi skal skrue op for radiatorerne!