1,5 års planlægning blev virkelighed i 2009

På besøg hos vores gloster venner i Lahnstein, november 08.11.2010.

Glostervenner fra Tyskland og Grønland

Efter 1,8 års planlægning (fra 2007 til 2009) og målrettet opdræt af gloster-fancy kanarier fra Gregor Pott til Grønland, mødtes vi 2 glostervenner endeligt ved Vesterhavet i Danmark i året 2009.

Gregor Pott og jeg havde i 16 til 18 måneder skrevet til hinanden næsten hver dag! For ca. 3 år siden besluttede vi os til, at vi skulle mødes i Danmark (i 2009) for, at holde jul sammen ved Vesterhavet! Alt sammen for, at jeg kunne købe nogle af Gregors skønne gloster-fancy kanarier.

Gregor opdrættede således 8 par glostere til undertegnede, som som i 2009 blev indført i Grønland. Disse fugle danner rammen om mit fremtide opdræt af glosterkanarier. Vi købte grønne "dansk betegnelse melanin hvid eller gul", broget hvid, skiferblå dansk betegnelse "melanin hvid", fawn (karamelbrun) "dansk betegnelse melanin hvid" og cinamon (gulbrun) "dansk betegnelse melanin gul" fugle af Gregor. Således skulle der være bassis for, at kunne opdrætte alle farvevariationer i fremtiden!

Den 06.11.2011 blev vi Danmarksmester

Nyheder skrevet i rød:

Den 06.11.2011 lykkedes det vores lille corona hun nr. 203, at vinde Danmarksmestertitlen for os!

Hun er en dejlig lille og stille coronahun, som har det medfødte talent, at præsentere sig flot og roligt i udstillingsburet!

En fordel man burde indavle i sin gloster-fancy stamme.

Besøg hos Walter Wedig

Nyheder skrevet i rød:

Vi besøgte familie Wedig den 12.11.2011 for, at deltage på gloster-fancy specialudstillingen i Harsum endnu engang!

Gamle nyheder skrevet i sort:

Vi besøgte Walter Wedig og familie den 12. og 13. november 2010. Dette for, at undertegnede kunne deltage på en specialudstilling med gloster-fancy og lære af de engelske dommere ved den åbne bedømmelse af fuglene.

Vi overnattede hos famile Wedig og fik en dejlig varm modtagelse af familien. Vi havde 1 år forinden bestilt 2 paar gloster hos Walter.
 
Walter ville ikke med sikkerhed love, at der var nogle fugle til os, når vi besøgte Dem, fordi han selvfølgeligt har lange ventelister på folk der gerne vil købe fugle hos ham!

Vi var dog heldige og kunne tage 2 paar med hjem til Grønland.

Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE